CoSMS Naturalness Workshop, UNC – Chapel Hill

OCTOBER 21, 2016: Friday School (Two 1 hour introductory lectures for each topic)

Scott Watson: Naturalness in Cosmology (Part I)

9:00 AM - 10:00 AM

30 Minute Break

Brent Nelson: What is "Natural" From a String Perspective?

10:30 AM - 11:30AM

Chris Rogan: Introduction to Naturalness in Collider Physics (Part I)

11:30 AM - 12:30 PM

12:30 PM - 1:30 PM Lunch Break (at site)

Scott Watson: Naturalness in Cosmology (Part II)

1:30 PM - 2:30 PM

Brent Nelson: What is "Generic" From a String Perspective?

2:30 PM - 3:30 PM

30 Minute Break

Chris Rogan: Introduction to Naturalness in Collider Physics (Part II)

4:00 PM - 5:00 PM

General Discussion with Lecturers:

5:00 PM - 6:00 PM

OCTOBER 22, 2016: Saturday Schedule (Each Talk 45 minutes in length, including questions)

Yasunori Nomura: Naturalness or Typicality?

9:30 AM - 10:15 AM

30 minute break

Gerald Gabrielse:

10:45 AM - 11:30 AM

Nathaniel Craig:

11:30 AM - 12:15 PM

12:15 PM - 1:30 PM Lunch Break (at site)

Albert De Roeck:

1:30 PM - 2:15 PM

Jiji Fan:

2:15 PM - 3:00 PM

30 minute break

Bobby Acharya: 3:30 – 4:15 PM

Discussion with Speakers 4:15 – 5:00

5:00 Reception

OCTOBER 23, 2016: Sunday Schedule (Each Talk 45 minutes in length, including questions)

Andy Haas: Searching for EW Naturalness with ATLAS

9:30 AM - 10:15 AM

30 minute break

Richard Gaitskell: What Can Dark Matter Direct Detection Deliver?

10:45 AM - 11:30 AM

Gary Shiu: (Im)possibilities in Cosmology

11:30 AM - 12:15 PM

12:15 PM - 1:30 PM Lunch Break (at site)

Gianpaolo Carosi: Current Status and Future Plans of the Axion Dark Matter Experiment (ADMX)

1:30 PM - 2:15 PM

Ben Safdi: ABRACADABRA: A new approach to axion dark-matter direct detection

2:15 PM - 3:00 PM

Discussion with Speakers 3:00 PM - 4:00 PM